franch english german arabic turkish

Aksiyon Dolu Jiu Jitsu'nun Fragmanı Yayınlandı Aksiyon Dolu Jiu Jitsu'nun Fragmanı Yayınlandı

Tarih: 2020-10-14 15:11 Kategori: film-tanitim | Okundu: 2077

Film Haberleri ile İlgili Son GönderilerDaha Fazlası

Dünyayı işgal etmeyi amaçlayan uzaylılarla dövüşerek mücadele edilecek olan Jiu Jitsu filminin fragmanı yayınlandı. Film, fantastik öğeler ile aksiyon unsurlarını birleştiriyor.


Dimitri Logothetis tarafından yazılan ve yönetilen bilim-kurgu ile dövüş unsurlarını birleştiren aksiyon filmi Jiu Jitsu’nun resmi fragmanı yayınlandı. Nicolas Cage, Frank Grillo, Tony Jaa ve Juju Chan gibi dövüş ve aksiyon filmlerinin popüler isimlerinden bazılarının yer aldığı film, bilim-kurgunun ‘uzaylı işgali’ temasıyla Uzak Doğu filmlerinin dövüş temasını birleştiriyor.

Jiu Jitsu filminde, her altı yılda bir Dünya’yı işgal etmek üzere saldırıya geçen Dünya dışı yaşam formları ve Dünya’yı korumak üzere bu yaratıklar ile mücadele eden Jiu Jitsu savaşçıları bulunuyor. Binlerce yıldır devam eden bu denge, Jiu Jitsu savaşçısı Jake Barnes’ın, ‘uzaylıların’ lideri Brax ile karşılaşmayı reddetmesiyle bozulur ve macera başlar.

jui jitsu filmi izle

Nicolas Cage, filmin tüm tanıtım materyallerinde ön saflarda yer alıyor olsa da Jiu Jitsu’da Cage’i dövüşürken görmeyi beklemiyoruz. Cage, fragmanda da görebileceğiniz gibi filmde bir Jiu Jitsu savaşçısı olarak değil, ustası olarak yer alacak ve savaşmaktan ziyade savaşçılara akıl hocalığı yapacak ve onları eğitecek.

Japon-Amerikan ortak yapımı bir fantastik aksiyon filmi olan Jiu Jitsu, 20 Kasım’da beyaz perdede seyircilerle buluşacak. Jiu Jitsu, koronavirüs pandemisi nedeniyle ilginin fazlasıyla düştüğü sinema salonlarında nasıl bir gişe başarısı elde edeceğini tahmin etmek zor ancak Nicolas Cage ve aksiyonu yan yana koyduğumuzda ortaya hiç de fena bir şey çıkmayacağı aşikar.

Jiu Jitsu fragmanı



Yorumlar: (0)

Henüz yorum yapılmamıştır.

İstanbul'da toplu ulaşıma zam! Fiyatlar yüzde 35 yükseldi
İstanbul'da toplu u...
Köprü ve otoyol ücretlerinin tarifesi tamamen değişiyor
Köprü ve otoyol ücr...
Habertürk ve Show TV el değiştirdi
Habertürk ve Show T...
Ehliyet, pasaport, MTV, telefon harcı, trafik cezaları... Zam oranı belli oldu
Ehliyet, pasaport, ...
A Milli Takım'ın Uluslar Ligi'ndeki rakibi belli oldu!
A Milli Takım'ın Ul...
ABD seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na da oy çıktı!
ABD seçimlerinde Ke...
Yılın ilk 9 ayında her 3 elektrikli otomobilden 1'i Togg oldu!
Yılın ilk 9 ayında ...
Türkiye Kart ile 81 il tek ulaşım kartı kullanacak!
Türkiye Kart ile 81...
İlk kez görücüye çıktı! Yeni TOGG'u görenler gözyaşlarını tutamadı...
İlk kez görücüye çı...
“Ortak Türk Alfabesi” için Bakü’de bir araya gelem komisyon mutabakata vardı
“Ortak Türk Alfabes...